Chaufför till Simalift sökes i Göteborg

Nordanå Transport är ett logistikföretag med ca 50 anställda, som sätter kunden och miljön i fokus. Vi har trafikledning och kontor i Malmö där merparten av våra lastbilar är stationerade. I Göteborg har vi 4 lastbilar stationerade, de kör mestadels åt Fredricsons Trä AB men även körning till andra kunder förekommer. Vi är ett framtidsinriktat transportföretag och det är något som vi vill leva upp till. Alla våra fordon är utrustade med miljövänliga motoralternativ.
Vi följer upp vår bränsleförbrukning för minsta möjliga miljöpåverkan.

Nordanå Transport söker nu en chaufför till Göteborg som kan köra Simalift. Vi ser gärna att du har hög arbetsmoral och god kommunikativ förmåga. Du ska kunna arbeta självständigt men också kunna ställa upp för laget när det behövs. Cirka 70 % av tiden kör vi containers med vår Simalift för Fredricsons Trä men de övriga 30 % kommer du att få köra annat. Bland våra kunder finns speditionsföretag men vi kör aldrig längre bort än att vi alltid kan sova hemma.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som chaufför med CE-kort samt vana med Simalift och inom trailerdragning. Du innehar självklart CE-körkort och har dokumenterad erfarenhet från tidigare arbeten. Vi önskar 2 referenser samt utdrag ur belastningsregistret.

Krav:

  • CE-behörighet
  • Giltligt YKB
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande om du har ADR.
Har du vana sedan tidigare av att köra simalift är det ett plus men inget krav.

Arbetstider och omfattning
100%
Tillsvidare ev. inleds anställningen med 6 månaders provanställning.

Ersättning

Fast lön enligt avtal samt möjlighet till bonus. Företaget ersätter friskvårdsutlägg upp till 4000 kr per år och vi tillhandahåller bra arbetskläder samt all löpande utbildning.

Skicka in ditt CV och eventuella frågor till: michel.gonzalez@nordanatransport.se