Nordanå Transport AB förlänger samarbetet med Fredricsons Trä AB. Avtalet avser sex bilar; tre i Arlöv och tre i Göteborg, och hanterar frakter direkt ut till Fredricsons Träs kunder.
Vi är mycket tacksamma för förtroendet att få samarbeta ytterligare tre år med Fredricsons Trä som är en landets större distributörer av trä, skiv- och byggmaterial. Avtalet som överstiger 20 miljoner över tre år är ett av de större i Nordanå Transports historia.

Det är mycket glädjande och ett fint betyg till våra chaufförer och deras arbete som uppenbarligen uppskattas av Fredricsons Trä och deras kunder. Detta ger oss möjlighet att investera i nya lastbilar för ännu högre driftsäkerhet och förbättrad arbetsmiljö, säger Anders Clarén VD på Nordanå Transport AB.

Att kunna förse våra kunder med direktleveranser är en av våra strategier. Det ger oss möjlighet att profilera både personal och lastbilar med vår logotype som kommunicerar våra tydliga värderingar, vilka uppskattas av våra kunder och ger oss ett stort mervärde.

Förutom driftsäkra leveranser och trevlig personal så är det viktigt för oss att leveransen är klimatsmart och här har Nordanå kommit långt med lastbilar som drivs av fossilfria bränsle, säger Magnus Persson VD på Fredricsons Trä AB. Läs gärna mer om detta på
www.fredricsons.com/okategoriserade/gor-en-insats-for-miljon-handla-av-fredricsons/

För mer information kontakta Anders Clarén, Nordanå Transport, 040–631 21 00