Nordanå Transport AB satsar vidare genom att anställa Martin Stjernström som Trafikchef för bolaget med placering i Malmö. Martin har stor erfarenhet från logistikbranschen och kommer närmast från Volvo Lastvagnar. Martin har tillträtt tjänsten och kommer att verka fullt ut i denna roll från september.

I denna roll skall Martin öka vår försäljning, öka utnyttjandet av våra resurser samt vara ett bollplank åt alla kunder som är intresserade av fossilfria transporter och klimatsmart logistik.
Anders Clarén som tidigare haft denna roll kommer att fokusera mer på att utveckla företagets kvalitets- och miljöledningssystem samt även fortsättningsvis vara kontaktperson i vissa större avtal.

Nordanå Transport AB vill med satsningen öka sin närvaro på marknaden, köra ännu mer kostnadseffektivt samt fortsätta utvecklas positivt enligt en antagen affärsplan.

För Nordanå Transport AB är schyssta transporter med genomgående hög kvalité viktigt och vi har en förhoppning att med de regler som röstats igenom i EU rörande transportmarknaden så kommer detta att efterfrågas i än större grad.