Hållbara transporter är framtiden och vi hoppas på en ökad efterfråga avseende våra transporter som alltid utförs med moderna fordon som tankar fossilfria drivmedel.
Därför söker vi nu nya skickliga och trevliga medarbetare som är bra på att leverera. Det vi söker löpande är C-E chaufför med placering i Malmö som har truckkort och giltigt YKB.

Nordanå Transport AB erbjuder en modern arbetsplats med bra trafikledning, moderna system och moderna fordon. Som anställd på Nordanå Transport så försöker vi ta hänsyn till din sociala situation och har möjligheter att anpassa arbetstider så man har en möjlighet att få ihop livets pussel. Här på Nordanå Transport siktar vi på ett hållbart arbetsliv.

Förutom lön enligt kollektivavtal så erbjuder vi Företagshälsovård, friskvårdsbidrag, utbildning och möjlighet till vinstdelning. På Nordanå Transport arbetar man som ett team och alla är lika viktiga för vår verksamhet.

Vi värdesätter ordning och reda samt medarbetare som ser sin viktiga del i helheten. Därför är det viktigt att sökande är en person som vill lyckas och komma framåt. Vänligen skicka din ansökan med några rader om dig själv samt ditt CV till anders.claren@nordanatransport.se

Välkommen med din ansökan och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.